26 augustus 2023
167 Views

Wil jij de magie van Kerst delen? Schuif aan bij onze podcast!

Ben jij een echte Christmas lover? Heb je geweldige verhalen, bijzondere tradities of inspirerende ervaringen die je wilt delen? Dan nodigen we jou uit om deel te nemen aan onze podcast "Christmaslover.nl" en jouw liefde voor Kerst te delen met een wereldwijd publiek.

Of je nu de kerstboom altijd als eerste versiert, een meester bent in het bakken van kerstlekkernijen, of gewoon een warm kerstverhaal wilt delen, we willen graag jouw stem horen in onze betoverende podcast. Meld je nu gratis aan en schuif gezellig aan bij onze gesprekken over de mooiste tijd van het jaar. Samen verspreiden we de kerstvreugde en maken we van “Christmaslover.nl” een feestelijke ervaring om nooit te vergeten.

Aanmelden is eenvoudig – stuur gewoon een e-mail naar robbert@stichtsgevecht.nl met een korte beschrijving van waarom jij de ultieme Christmas lover bent en welk kerstverhaal jij graag wilt delen. We kijken ernaar uit om van je te horen en samen een onvergetelijke kerstpodcast te creëren!

Laten we samen de magie van Kerst verspreiden bij “Christmaslover.nl”. Meld je vandaag nog aan en laat jouw kerstspirit stralen!

De trailer van de Kerstpodcast Christmaslover.nl
http://www.premiumkerstpakketten.nl/kerstpakketten/kies-uw-thema/italiaans.html/?utm_source=TradeTracker&utm_medium=cps

De eerste aflevering van de Christmaslover.nl podcast staat inmiddels online

0 Comment

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 arrow 0 arrow 1 3500 1 0 horizontal https://christmaslover.nl 300 1 1