8 oktober 2023
190 Views

Het Kerstwalhalla in 2023 is geopend voor het nieuwe seizoen van magic

Op zaterdag 7 oktober 2023 was het moment waar kerstliefhebbers in heel Nederland reikhalzend naar hadden uitgekeken. De opening van Christmas World, de grootste kerstshow van Europa.

In de Intratuin in Duiven markeerde niet alleen het begin van een betoverend kerstseizoen, maar beloofde ook een overweldigende ervaring voor alle bezoekers. Met maar liefst 17.000 vierkante meter aan betoverende kerstsferen, kerstbomen, kerstdorpjes, kerstslingers, kerstballen, decoraties, verlichting en magie die je zintuigen zal prikkelen, is het thema van dit jaar ‘De Magische Schatkamer’. De kerstshow is nog geopend tot en met 7 januari 2024.

Duizenden bezoekers tijdens de eerste dag van de opening van Christmas World in de Intratuin vestiging in Duiven
SpeelgoedSpeelgoed

Al weken van tevoren hadden enthousiaste kerstfans reikhalzend uitgekeken naar deze grandioze opening. De ‘Magische Schatkamer’ biedt een overvloed aan kerstversieringen en adembenemende displays die de bezoekers versteld doen staan. Het hoogtepunt van de show is het indrukwekkende kerstdorp, dat zich uitstrekte over meerdere tafels en de illusie creëerde van een magisch winterlandschap. Kleine huisjes waren bedekt met een dun laagje sneeuw en verlicht met warme, uitnodigende lichten. Het was een plek waar bezoekers even konden wegdromen en zich in een sprookjesachtige wereld konden wanen. Bezoekers weten niet waar ze moeten beginnen met kijken.

De variatie aan kerstversieringen is werkelijk verbazingwekkend. Van traditionele kerstballen in alle kleuren en maten tot unieke handgemaakte ornamenten die je nergens anders kon vinden, er was voor elk wat wils. En laten we de overvloed aan kerstslingers en lichtslingers niet vergeten, die de hele ruimte vulden met een warme gloed. Het bezoeken van het Kerstwalhalla is kerstmis voelen in al je vezels. Wie geniet van de mooiste periode van het jaar mag een bezoek aan Christmas World in Duiven niet voorbij laten gaan. De grootste kerstshow van Europa met de grootste range aan kernproducten is niet voor niets het kerstwalhalla van Europa.

0 Comment

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 arrow 0 arrow 1 3500 1 0 horizontal https://christmaslover.nl 300 1 1