30 september 2022
210 Views

Doe eens gek en zet je TV in als kerstdecoratie

Maak je je al zorgen om de financiën deze Kerst vanwege de stijgende kosten en moet je het met Kerst dit jaar ietwat minder uitbundig doen? Doe eens gek en zet je TV in als kerstdecoratie.

Casten

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om je televisie als verlengstuk van de kerstsfeer te gaan gebruiken. Heeft u een smart TV dan heeft u de meeste belangrijke apps onder de knop. Tis wel heel eenvoudig om YouTube, Facebook en zelfs Vimeo bestanden direct te tonen op je televisie. Of streamen met je Google Chromecast of Apple TV via je mobiele telefoon is nog nooit zo makkelijk geweest. 

Kerstmuziek

Maar liefst 8 uur uur aan Kerstmuziek dat met een klassiek Kerstlandschap met vallende sneeuwvlokken wordt ondersteund. Hoe leuk is dat op je televisiescherm tijdens de  maaltijden of gewoon als sfeer. Een audiovisuele experiment die u helemaal in de relaxte sfeer van Kerstmis brengt.

Knisperende open haard 

Een knisperend haardvuurtje blijft onweerstaanbaar. Niet alleen vanwege het geluid maar ook vanwege het levende schouwspel van het vuur. Op nationale televisie zagen ze in 2021 in navolging van Netflix de kans schoon om 1e Kerstdag op Prime Time alleen een open haard uit te zenden. De reacties waren divers: van bezopen tot magisch en van absurd tot briljant. Maar volgens ons kan het nog een stukje vetter. Een open haard in een met kerstsfeer aangeklede woonkamer. De open haard brandt prima, want het filmpje duurt maar liefst 6 uur lang. 

Muziek, haard en Kerstwoonkamer

Maar het kan nog gekker. Een knisperende  open haard, in een tot Kerstwalhalla omgeklede woonkamer met op de achtergrond de beste Kerstklassiekers die je je maar kan bedenken. Met het vertonen van dit filmpje zet je je TV pas echt in als verlengstuk van jouw kerstdecoratie. Merry Christmas. 

Neem een kijkje in Santa’s Village

Santa Clause woont in Santa’s Village in het Finse Rovaniemi. Als je een bezoek brengt kan je genieten van de echte Kerstmissfeer en de Kerstman ontmoeten. We schreven er al eerder een artikel over. Maar je kan ook 24 uur per dag live meekijken met de live webcam die in Santa’s Village is geplaatst. Hoe gaat is het om tijdens de Kerstdagen of tijdens de voorbereidingen een klein beetje Santa’s Village in je huis te hebben.

0 Comment

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 arrow 0 arrow 1 3500 1 0 horizontal https://christmaslover.nl 300 1 1