2 oktober 2022
238 Views

De beste Kerstklassiekers aller tijden

Voor de meester Kerstliefhebbers kan de tijd niet snel genoeg gaan. Voorbereiden voor Kerstmis staat al vroeg op het verlanglijstje. Kerstmuziek als sfeervanger staat met stip op nummer 1. Wat zijn de beste kerstklassiekers aller tijden.

We staan al te popelen om met Kerst aan de slag te gaan. Tuincentra bezoeken. Routes naar Kerstmarkten uitstippelen. Nadenken over het Kerstdiner. Waar gaan we deze Kerst naar toe? Wie nodigen we wel en wie nodigen we niet uit? Wanneer zetten we de Kerstboom op? Doen we het met de huidige accessoires of gaan we nog even lekker shoppen bij het tuincentrum. Welke Kerstfilms kijken we nog een keer of welke nieuwe Kerstfilms moeten we echt gaan zien?

Kerstmuziek om in de sfeer te komen om te genieten van gezellige dagen staat met stip op nummer één. Wat is het dan heerlijk dat je een standaard lijst op kan zetten, waarvan je van te voren weet dat de beste Kerstklassiekers, de beste nieuwe Kersthits en de beste Kerstmeezingers voorbij komen.

Christmaslover.nl heeft nu een eigen playlist samengesteld waarin al die heerlijke Kerstmuziek een plaatsje heeft gekregen. Zet het lekker aan om in de stemming te komen. Zet het aan om een good vibe te krijgen of geniet van heerlijke Kerstmuziek bij het optuigen van de Kerstboom. Je vindt vast een goed moment om ongegeneerd en uit volle borst mee te zingen.

All I want for Christmas is You, Driving Home for Christmas, Santa Clause is coming to town, Jingle Bell rock, Christmas Lights, Christmas Time, Do they know it’s Christmas Time en vele anderen.

0 Comment

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 arrow 0 arrow 1 3500 1 0 horizontal https://christmaslover.nl 300 1 1