27 april 2023
153 Views

Hoe kan je samenwerken met de website Christmaslover?

Leuk dat je de weg naar de Kerstwebsite christmaslover.nl hebt gevonden en gaaf dat je klikt op samenwerken. Of je bent nieuwsgierig naar wat ‘samenwerken’ betekent. Dan wel je bent nieuwsgierig in hoeverre wij een (kleine) bijdrage kunnen verlenen aan de promotie of marketing van jouw product of bedrijf. Uiteraard gerelateerd aan het thema Kerst.


Wie zijn wij?

Deze website is een project van Stichts Gevecht media dat is gevestigd in Maarssen. Maarssen maakt onderdeel uit van de gemeente Stichtse Vecht dat ligt in de provincie Utrecht; centraal in Nederland dus. Stichts Gevecht Media is een bedrijf dat content en journalistieke producties maakt voor bedrijven, overheden en organisaties. Stichts Gevecht is als bedrijf gespecialiseerd in het maken van video- en audioproducties. 

Gear multicaproductie

Gaan we linken via LinkedIn?

Eigenaar van Stichts Gevecht Media is Robbert Oelp. En toevallig helemaal gek van de mooiste periode van het jaar. Vandaar ook de titel van deze website: christmaslover. Dat is dan ook de inspiratiebron geweest om naast zakelijke werkzaamheden dit project te starten. Wil je meer van mij weten? Kijk gerust op mijn LinkedIn profiel. Nog leuker; maak een connectie.

Wat vind je op deze website?

Op de website christmaslover.nl vind je een reeks aan artikelen die gaan over de leukste periode van het jaar. Dat gaat over gave kerstuitjes, kerstmarkten die je niet mag missen, inspiratie voor het kerstdiner, de bijzondere kerstsfeer in attractieparken en trends in decoratieland. 

Video & Podcast

Als video- en podcastmakers gaan we dit jaar in de weekenden op pad om korte video’s te maken van kerst gerelateerde onderwerpen. Daarnaast kletsen we samen met gasten over Kerst in de podcast Christmaslover.nl, dé Nederlandse Kerstpodcast.

Videoshoot

Hoe kunnen we samenwerken?

Uiteraard is het mogelijk om daarin samen te werken. Daarvoor zijn verschillende (commerciële) mogelijkheden:

– Videoreportage van jouw bedrijf, kerstshow of evenement
– Inbellen / aanschuiven bij de podcast
– Pod- of vodcast opname op uw locatie
– Informatie aanleveren voor een artikel op onze website
– Bannering op de website christmaslover.nl

Wil je meer informatie over de commerciële mogelijkheden en de bijbehorende tarieven neem dan contact met mij op via christmaslovernederland@gmail.com of maak een connectie via LinkedIn. 

0 Comment

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 arrow 0 arrow 1 3500 1 0 horizontal https://christmaslover.nl 300 1 1