31 juli 2023
224 Views

Wat zijn de leukste en gaafste Kerstcircussen dit winterseizoen?

In het lijstje van kerstverhogende activiteiten mag het Kerstcircus niet ontbreken. ‘Hooggeëerd publiek’ schalt ook in de wintermaanden door de tenten en zalen van het circus. Maar wat zijn de vijf leukste Kerstcircussen dit jaar?

Wereldkerstcircus Carré

In het magische Amsterdamse Carré wordt van woensdag 20 december 2023 t/m zondag 7 januari 2024 georganiseerd.. Al jaren is het Wereldkerstcircus hét familieuitje voor tijdens de kerstvakantie en met bijna 60.000 bezoekers per jaar ook meteen het meest bezochte en succesvolste Kerstcircus van Nederland. Het Wereldkerstcircus staat tijdens deze kerstdagen bol van wereldsensaties, wereldpremières en wereldrecords. Eén groot circusfestival dat men kan vergelijken met de grootste circusfestivals ter wereld in Monte Carlo en Parijs! Tijdens de voorstelling zijn enkel prijswinnende acts voor het eerst samen zien in een speciaal voor Carré samengesteld programma. De terugkeer van het circus in Carré, waarvoor het in 1887 door Oscar Carré werd gebouwd, wordt groots. Zoals Oscar Carré het bij zijn eerste première noemde: “Met een glorieus programma van tientallen circussterren uit de hele wereld!”

Kerstcircus Ahoy

Komt dat zien! Komt dat zien! Kerstcircus Ahoy, een klassiek circus voor jong en oud met spectaculaire en verrassende acts! De allergrootste circushelden van de afgelopen jaren schitteren in de Rotterdamse piste om jou een onvergetelijke show te presenteren. Wat kijken de artiesten er enorm naar uit om weer een spektakel neer te zetten! Geniet naast de grappen en grollen van de doldwaze clown en de spectaculaire stunts van de acrobaten ook van een liveorkest, heuse attracties en volop lekkers te eten en te drinken. Wat het circus in Ahoy bijzonder maakt is het feit dat de artiesten nog altijd begeleid worden door een live orkest, dat zien we nog maar zelden bij het circus. Ook de traditionele spreekstalmeester is aanwezig in onze arena. Deze rol wordt al vele jaren vervuld door Sylvia Schuyer.

Kerstcircus Ahoy wordt gehouden van 25 tot en met 31 december 2023.

Kerstcircus Haarlem

Van 22 december 2023 tot en met 7 januari 2024 wordt in Haarlem het Kerstcircus georganiseerd. De 2023 editie viert haar 30-jarig jubileum. Kerstcircus Haarlem is er bijzonder trots op om de beroemde Angels Inc. te presenteren. Deze groep bestaat uit vier classy dames van Nederlandse afkomst die hun magische talenten laten zien in combinatie met een strakke choreografie. Al 12 jaar lang treedt de groep, onder de professionele leiding van wereldberoemde en meervoudig bekroonde illusioniste Sittah Koene, tevens voormalig partner van Hans Klok, op in Monaco, Frankrijk, China, Duitsland en Groot-Brittannië waar deze dames in de halve finale bij Britain’s Got Talent (2019) een staande ovatie in ontvangst namen. Het wordt wederom een groots familiefeest waar de lachorkanen worden afgewisseld met huiveringwekkende momenten. Een geheel nieuwe, internationale topshow om het 30-jarig jubileum in het Haarlemse Reinaldapark te vieren!

Dit jaar zal het kerstcircus Haarlem transformeren tot een waar waterspektakel. het geheel zal worden begeleid door het grootste en meest spectaculaire waterspektakel van Europa. Met ruim 100.000 liter water per show in de circuspiste zijn wij wederom uniek te noemen. Ditmaal niet alleen in de regio, maar in heel Europa!

Wintercircus Pallasso

Wintercircus Pallasso het allerleukste en sfeervolste kerst en winter event van het jaar komt terug met een gloednieuwe show vanaf 15 december 2023 t/m 1 januari 2024 voor een serie bruisende theater voorstellingen vol beleving op P2 bij het Sportiom exclusief in ’s-Hertogenbosch: The Magical Winter Edition! Kom naar de Brabantse provinciehoofdstad ’s-Hertogenbosch voor het enige echte Brabants wintercircus Pallasso en geniet van de bourgondische gastvrijheid, die kenmerkende circussfeer en alles wat daarbij hoort én van een keur aan nationale en internationale artiesten. Treedt binnen in de wondere wereld van ‘Het Circus’: een beleving die zijn weerga niet kent.

Wintercircus Pallasso: ‘Wij bieden u een onvergetelijke top voorstelling voor alle leeftijden, waarin theater, show, spektakel en humor samenkomen in de meest pure vorm van entertainment vol sfeer en beleving. Een feest voor de gehele familie om niet snel te vergeten.’

Wintercircus Pallasso: The Magical Winter Edition – dat moet je niet alleen zien, dat moet je beleven!
0 Comment

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 arrow 0 arrow 1 3500 1 0 horizontal https://christmaslover.nl 300 1 1