6 september 2023
132 Views

Christmasworld in Duiven: ‘De schatkamer waar verwondering begint’

Traditioneel start het kerstseizoen met de opening van 'Christmasworld' in het Intratuin tuincentrum in Duiven bij Arnhem. Dit jaar opent de Kersthow voor het eerst haar deuren op zaterdag 7 oktober.

Thema 2022

Christmasworld staat ieder jaar in het teken van een thema. Vorig jaar stond de grootste kerstshow van het land in het teken van : ‘De Straat van Verwondering.’

Thema 2023 bekend

Onlangs maakte de organisatie het thema van 2023 bekend: ‘De magische schatkamer waar verwondering begint’. Er was eens een afgelegen bos, diep verscholen in een betoverd groen landschap, waarin een magische schatkamer verborgen lag. Deze schatkamer was niet zomaar een schatkamer; Het is de magische schatkamer waar verwondering begint, luidt de tekst op de website van het filiaal in Duiven.

In duiven wordt al hard gewerkt aan de totstandkoming van de nieuwe Kerstshow. Een sneak preview vonden we op het TikTok kanaal van de vestiging.

@intratuin_duiven

We werken hard aan de Kerstshow. Nog paar een paar weken tot de opening. #intratuinduiven #kerstshow #Christmas #tuincentrum

♬ original sound – Christmas Countdown🤶
0 Comment

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 arrow 0 arrow 1 3500 1 0 horizontal https://christmaslover.nl 300 1 1